Over ons

Maak kennis met ons team. Wij zijn een team van jonge ondernemers met een gezamenlijke passie voor innovatie, business & techniek. Wij boosten (online) businesses door het ontwikkelen van doelgerichte platformen, webshops en websites en zorgen ervoor dat deze converteren.

Wie wij zijn

Douwe Klomp

Founder

Hi ik ben Douwe en binnen de organisatie ben ik verantwoordelijk voor het technischere ontwikkelwerk en projectmanagement. Daarnaast vind ik het interessant om de interne werkprocessen te optimaliseren zodat wij jouw project efficiënter, sneller en beter kunnen realiseren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om strategische spellen en mindgames te spelen.

Fijke van Zijp

Founder

Hi ik ben Fijke en binnen de organisatie werk ik aan de technische en de visuele aspecten van onze projecten. Naast het ontwikkelen verbeeld ik ook graag jouw idee tot een online oplossing gedurende het design proces! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden.

Thijs van den  Berg

Founder

Hi ik ben Thijs en binnen de organisatie ben ik verantwoordelijk voor onze marketing & sales. Veel klanten kennen mij ook als hun contactpersoon. Naast marketing & sales werk ik ook hard mee aan ontwikkel klussen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een potje te hockeyen.

Sander van der Knaap

Stagiair

Hi ik ben Sander, stagiair bij PADDAP en binnen de organisatie houd ik mij voornamelijk bezig met het ontwikkelwerk. Zo leer ik hoe ik zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan, zodat jouw website sneller klaar is zonder kwaliteitsverlies. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de fitness.