Over ons
maak kennis met ons team

Wij zijn een team van specialisten dat zich iedere dag inzet om oplossingen te creëren die ambities écht realiseren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale omgevingen die sterk bijdragen aan de groei van hun bedrijf.

Founder
Business Development

Douwe Klomp

Het is mijn passie om bedrijven te helpen met digitaliseren en innoveren. Ik begeleid bedrijven in het oplossen van hun vraagstukken door groeitrajecten op te zetten. Hierin staan techniek, creativiteit en business altijd centraal.

Founder
Marketing & Sales

Thijs van den Berg

Als contactpersoon voor nieuwe en bestaande klanten ben ik continu op zoek naar kansen. Op basis van mijn expertise adviseer ik klanten in het kiezen van de juiste richting. Daarnaast zorg ik ervoor dat de beoogde doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Founder
Projectmanagement

Fijke van Zijp

Met mijn kennis en passie voor de online wereld ben ik het aanspreekpunt voor al onze klanten. Gedurende het project stuur ik ons team aan en begeleid ik de klant om het maximale resultaat te bereiken. Ik streef ernaar om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

Ons thuisfront aan de Veerhaven is wat ons betreft de mooiste locatie van Rotterdam.

Back-end Development

Sander van der Knaap

Als Back-end Developer is het mijn taak om jouw website, platform, webshop of applicatie optimaal te laten presteren. Continu verdiep ik mezelf in de allernieuwste technieken om hoogstaande functies te kunnen ontwikkelen. Hier krijg ik mijn dagelijkse portie energie van!

Front-end Development

Jouri de Ligt

Als Front-end Developer is het mijn taak om te zorgen dat website bezoekers een optimale beleving ervaren. Dit lukt alleen maar als ik mijzelf up-to-date houd van de nieuwste en modernste ontwikkelingen op het gebied van programmeertalen. Het is mijn doel om de meest fantastische UX-creaties werkelijkheid te maken.

Content marketeer

Cheila Delgato

Mijn passie is de kracht van organisaties omzetten naar strategieën en passende content. Met mijn creativiteit en zakelijk oog voor groei zal ik alles uit de kast halen om mooie projecten neer te zetten. Daarnaast streef ik ernaar duurzame relaties met onze klanten op te bouwen.

Front-end Development (intern)

Ruben de Ruijter

Als stagiair ga ik mijn kennis en kunde toepassen om het development team van A tot Z te ondersteunen. Hierbij ligt mijn voornaamste passie bij Front-end Development. Het proces waarin een design wordt omgezet naar een goed functionerende applicatie vind ik prachtig om te zien.

UX/UI Design

Louise de Haas

Creatief bezig zijn geeft mij erg veel energie. Deze creativiteit zet ik in om de meest aansprekende webdesigns te realiseren. Het proces van architectuur, wireframes & visueel design werk ik tot in de puntjes uit om de beste user experience te behalen.

UX/UI Design

Thomas Graafmans

Tijdens het ontwerpen van sprekende visuele designs zet ik mijn creativiteit in om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen. Ik streef naar de beste gebruikerservaring om het maximale resultaat te behalen voor onze klant.

Lijkt het je leuk
om ons te leren kennen?

Douwe plant dit graag met je in