Over ons
maak kennis met ons team

Wij zijn een team van specialisten dat zich iedere dag inzet om oplossingen te creëren die ambities écht realiseren. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale omgevingen die sterk bijdragen aan de groei van hun bedrijf.

Founder – Business Development

Douwe Klomp

Het is mijn passie om bedrijven te helpen met digitaliseren en innoveren. Ik begeleid bedrijven in het oplossen van hun vraagstukken door groeitrajecten op te zetten. Hierin staan techniek, creativiteit en business altijd centraal.

Founder – Marketing & Sales

Thijs van den Berg

Als contactpersoon voor nieuwe en bestaande klanten ben ik continu op zoek naar kansen. Op basis van mijn expertise adviseer ik klanten in het kiezen van de juiste richting. Daarnaast zorg ik ervoor dat de beoogde doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Founder – Projectmanagement

Fijke van Zijp

Met mijn kennis en passie voor de online wereld ben ik het aanspreekpunt voor al onze klanten. Gedurende het project stuur ik ons team aan en begeleid ik de klant om het maximale resultaat te bereiken. Ik streef ernaar om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen.

Ons thuisfront aan de Veerhaven is wat ons betreft de mooiste locatie van Rotterdam.

Marketing en Sales

Julia Verschoor

Contact leggen met nieuwe mensen geeft mij energie en inspireert. Ik luister graag naar ervaringen en ideeën van potentiële klanten, zo kom ik erachter welke strategie we kunnen toepassen en halen we alles uit de kast om groei te realiseren. Dit gepaard met een mooie samenwerking met de klant brengt mooie, duurzame relaties voort.

Back-end Development

Sander van der Knaap

Als Back-end Developer is het mijn taak om jouw website, platform, webshop of applicatie optimaal te laten presteren. Continu verdiep ik mezelf in de allernieuwste technieken om hoogstaande functies te kunnen ontwikkelen. Hier krijg ik mijn dagelijkse portie energie van!

Front-end Development

Jouri de Ligt

Als Front-end Developer is het mijn taak om te zorgen dat website bezoekers een optimale beleving ervaren. Dit lukt alleen maar als ik mijzelf up-to-date houd van de nieuwste en modernste ontwikkelingen op het gebied van programmeertalen. Het is mijn doel om de meest fantastische UX-creaties werkelijkheid te maken.

Lijkt het je leuk
om ons te leren kennen?

Douwe plant dit graag met je in