Whiteboard Discounter

Ontwikkeling webshop

 

www.whiteboarddiscounter.nl

Webshop, Technische optimalisatie, Koppeling bol.com, Koppeling Google Shopping, Metingen, Design

Whiteboard Discounter

Ontwikkeling webshop

 

www.whiteboarddiscounter.nl

Webshop, Technische optimalisatie, Koppeling Bol.com, Koppeling Google Shopping, Metingen, Design

Project informatie

Uitdaging

Whiteboard Discounter heeft ons gevraagd een moderne en gebruiksvriendelijke webshop te ontwikkelen. De webshop dient als verkooppunt voor alle soorten notitieborden en accessoires in zowel Nederland als België.

Aan ons de taak een webshop te ontwikkelen waarop bezoekers aan de hand van verschillende filters door het grote aanbod kunnen zoeken. Naast een moderne en gebruiksvriendelijke webshop dient Whiteboard Discounter ook een koppeling te hebben met bol.com om het bereik te vergroten.

Oplossing

We hebben voor Whiteboard Discounter een moderne webshop ontwikkeld inclusief een koppeling met bol.com. Via de keuzehulp op de homepage is het voor bezoekers erg gemakkelijk de juiste artikelen te vinden. Daarnaast kan de bezoeker op de overzichtpagina aan de hand van negen filters verder filteren naar het juiste product.

Bij het ontwikkelen is ook sterk gefocust op de snelheid van de webshop. Om een hoge conversie te bereiken is een hoge laadsnelheid van belang. Om dit te bereiken zijn verschillende technieken gebruikt zoals een implementatie van lazy load, verkleinen van CSS en HTML bestanden en het schalen van afbeeldingen en video’s.

Na de ontwikkeling is de webshop gekoppeld aan Bing Advertising en Google Shopping. Bing wordt veel als zoekmachine gebruikt op kantoor, hierdoor is het adverteren via dit kanaal interessant om de zakelijke markt te bereiken. Om de zakelijke vraag te kunnen voldoen beschikt de webshop naast een reguliere winkelmand ook over een offerte-aanvraag functie vanaf 350 euro.

De website

De website

Bedankt voor het bekijken!

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meer pronkstukken