Webshops

Wij ontwikkelen doelgerichte webshops waarmee jij jouw klanten bereikt. Door een bijpassende marketing strategie profiteer je 24 uur per dag van dit verkoopkanaal.

Webshops

Wij ontwikkelen doelgerichte webshops waarmee jij jouw klanten bereikt. Door een bijpassende marketing strategie profiteer je 24 uur per dag van dit verkoopkanaal.

Jouw producten in de snelst groeiende winkelstraat van Nederland, start een webshop

Waarom?

In de huidige markt waar het online aanbod iedere dag groter wordt ben je als ondernemer onzichtbaar zonder een webshop. Momenteel koopt 96% van alle Nederlanders producten online wat natuurlijk een gigantisch percentage is. Er gaan zelfs bedrijven failliet omdat zij geen online webshop hebben. Een voorbeeld hiervan is natuurlijk V&D. Daarnaast heeft een webshop tal van voordelen. Zo stelt een webshop je in staat om 24/7 producten of diensten te verkopen, kan je een onbeperkt assortiment aanhouden en is het instaptarief relatief laag.

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop doelgericht wordt ontwikkeld. Na het uitvoeren van een marktonderzoek weten wij precies wat jouw doelgroep zoekt en hoe we deze moeten aanspreken. Wij denken graag met je mee, bieden transparante opties gebaseerd op jouw wensen en realiseren samen een goed functionerende webshop die conversie genereert. Jouw merk en producten staan centraal in de ontwikkeling van de webshop en alle wensen en eisen nemen wij mee in deze ontwikkeling.

  Onze werkwijze

  Wij hechten veel waarde aan een goede kennismaking. Onder het genot van een kop koffie maken wij graag kennis met jou en jouw business.

  Tijdens dit gesprek worden jouw wensen besproken en is de merkbeleving van jouw business het startpunt van ons gesprek. Wij kijken of er een match is tussen ons en bedenken de eerste ideeën voor een online representatie.

  Voordat wij een webshop ontwikkelen is een goede strategie van groot belang. In een brainstormsessie bespreken we het project tot in detail en geven wij advies over de meest geschikte aanpak.

  Na deze sessie is het duidelijk wat het doel achter jouw webshop is, wat jouw bedrijf wilt uitstralen en hoe we gezamenlijk tot een optimaal resultaat komen.

  Tijdens de design fase zorgen we ervoor dat het uiterlijk van de webshop wordt bepaald. Door input uit de brainstormsessie en aanvullend marktonderzoek ontwikkelen we doelgerichte designs. Hierbij zijn er diverse momenten voor feedback zodat het design 100% aansluit bij jouw wensen.

  Als het uiterlijk van de webshop 100% naar jouw wens is start de ontwikkelfase. Hierin is een goede samenwerking vereist. Het op tijd aanleveren van content en verzamelen van feedback zorgt voor een optimale workflow. Samen starten wij aan het proces om jouw online showcase te ontwikkelen!

  Na oplevering van een eerste versie worden feedback momenten ingepland zodat uiteindelijk tot een finaal product komen die de merkbeleving samenvat.

  Na de ontwikkeling van de webshop plannen wij een feestelijk moment in, namelijk de oplevering van de webshop! Tijdens de oplevering leggen we uit hoe je de webshop zelfstandig kunt beheren. In deze sessie kan je ons alle vragen stellen over de website, geen een vraag is te gek.

  Wanneer alles duidelijk is plaatsen wij de webshop online en is deze zichtbaar is voor jou en alle (potentiële) klanten.

  Bij de livegang van een webshop zijn we meestal nog niet klaar. Vaak zijn er direct ideeën voor doorontwikkeling of moeten er wekelijks aanpassingen worden doorgevoerd.

  Daarnaast verkoopt een webshop niet uit zichzelf. Middels een passende marketingstrategie zorgen wij ervoor dat jouw webshop wél verkopen realiseert en jij jouw doelen behaalt.

  Wij onderhouden jouw webshop en werken graag mee aan de optimalisatie hiervan. Dit doen wij op projectbasis, maar wij bieden ook abonnementen aan waarbij wij je ontzorgen in onderhoud, maandelijks werken aan verbetering, en online marketing up-to-date houden.

  Eerder werk