Websites

Wij ontwikkelen professionele websites op maat waarmee jouw bedrijf groeit. Van een goed online visitekaartje tot een leadgeneratie-machine, wij denken graag met je mee.

Websites

Wij ontwikkelen professionele websites op maat waarmee jouw bedrijf groeit. Van een goed online visitekaartje tot een leadgeneratie-machine, wij denken graag met je mee.

Een professionele website draagt bij aan het ontplooien van jouw ondernemersdroom

Waarom?

In de huidige maatschappij waar de technologie iedere dag verandert kan je als ondernemer niet zonder professionele website. Jouw website is de eerste indruk die bezoekers van jouw bedrijf zullen krijgen. Het dient als jouw digitale visitekaartje en merkrepresentatie. Een professionele website genereert leads, houdt je klanten op de hoogte van recente ontwikkelingen, realiseert contentmarketing en biedt een volledige klantenservice.

Wij zorgen er voor dat jouw website aan alle (online) eisen voldoet en jouw business optimaal ondersteunt. Wij denken graag met je mee, bieden transparantie en geven suggesties voor de beste inrichting van jouw website, gebaseerd op jouw wensen. Jij en jouw merk staan hierbij centraal.

Wij realiseren een website die dient als showcase voor het merk en/of jouw product, die werkt voor jou als ondernemer en voor jouw klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat een website meer is dan een middel, het is een manier van overtuigen.

  Onze werkwijze

  Wij hechten veel waarde aan een goede kennismaking. Onder het genot van een kop koffie maken wij graag kennis met jou en jouw business.

  Tijdens dit gesprek worden jouw wensen besproken en is de merkbeleving van jouw business het startpunt van ons gesprek. Wij kijken of er een match is tussen ons en bedenken de eerste ideeën voor een online representatie.

  Voordat wij een website ontwikkelen is een goede strategie van groot belang. In een brainstormsessie bespreken we het project tot in detail en geven wij advies over de meest geschikte aanpak.

  Na deze sessie is het duidelijk wat het doel achter jouw website is, wat jouw bedrijf wilt uitstralen en hoe we gezamenlijk tot een optimaal resultaat komen.

  Tijdens de design fase zorgen we ervoor dat het uiterlijk van de website wordt bepaald. Door input uit de brainstormsessie en andere inspiratiebronnen ontwikkelen wij designs die het uiterlijk en de werking van de website gaan bepalen. Uiteraard nemen wij alle tussentijdse feedback mee in ons designproces, zodat het uiteindelijke product 100% aansluit op jouw wensen.

  Na de ontwikkeling van de website plannen wij een feestelijk moment in, namelijk de oplevering van de website! Tijdens de oplevering leggen we uit hoe je de website zelfstandig kunt beheren. In deze sessie kan je ons alle vragen stellen over de website, geen een vraag is te gek.

  Wanneer alles duidelijk is plaatsen wij de website online en is deze zichtbaar is voor jou en alle (potentiële) klanten.

  Na ontwikkeling van de website plannen we een moment in voor de oplevering. Tijdens de oplevering leggen we uit hoe je de website zelfstandig kunt beheren.

  Wanneer alles duidelijk is zetten we de website live en is deze zichtbaar is voor de buitenwereld.

  Bij de livegang van een website zijn we meestal nog niet klaar. Vaak zijn er direct ideeën voor doorontwikkeling of moeten er wekelijks aanpassingen worden doorgevoerd.

  Wij onderhouden jouw website en werken graag mee aan de optimalisatie hiervan. Dit doen wij op projectbasis, maar wij bieden ook abonnementen aan waarbij wij je ontzorgen in onderhoud en maandelijks werken aan verbetering.

   

  Eerder werk